Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Boomkwekerij Terheijden

Boomkwekerij Terheijden

Handelskwekerij Snoeren is dé boomkwekerij in Terheijden die u graag voorziet van een passend advies. Wij leveren niet alleen alle soorten beplanting, maar adviseren u hier ook graag over. Wij weten namelijk dat elke groenvoorziening anders is en leveren dus altijd een oplossing op maat. Wij leveren altijd een totaalpakket; u kunt bij ons terecht voor alle soorten beplanting. Of u nu hovenier of grootgroenvoorziener bent of bij de gemeente of bij een tuincentrum werkt; wij helpen u graag aan de juiste beplanting.

Handelskwekerij Snoeren: dé boomkwekerij in Terheijden

U vindt onze boomkwekerij in Terheijden. Daar kweken wij veel verschillende soorten bomen en planten. Wij zijn veel meer dan een gewone kwekerij. Waar gewone kwekers maar een beperkt aanbod hebben kunt u bij ons terecht voor alle soorten beplanting. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere laan- en parkbomen, rozen, bosplantsoen, sierheesters, klimplanten en vaste planten.

Snelle levering

Naast dat u bij onze boomkwekerij in Terheijden terecht kunt voor alle soorten beplanting van de beste kwaliteit, zorgen wij ook altijd voor een snelle levering. Wij weten namelijk dat u alles zo snel mogelijk in eigen handen wilt hebben, zodat u verder kunt. U kunt er bij ons van op aan dat u uw bestelde beplanting zo snel mogelijk in huis hebt. Heeft u nog vragen? Dan staat het u natuurlijk vrij om contact met ons op te nemen door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op