Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Inkoop bloemen en planten

Inkoop bloemen en planten

Zoekt u als grootgroenvoorziener of hovenier naar een goed adres voor de inkoop van verschillende bloemen en planten? Een totaalleverancier? Dan bent u bij Handelskwekerij Snoeren aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een erg breed assortiment dat we zelfs aan kunnen passen op uw wensen. Bij ons bent u in één keer klaar met al uw inkopen, en dat is wel zo handig.

In één keer klaar met uw inkoop van bloemen en planten

Wilt u ook graag in één keer klaar zijn met de inkoop van uw bloemen en planten voor uw groenvoorziening? Dan gaat u naar Handelskwekerij Snoeren. Wij zijn er speciaal voor grootgroenvoorzieners en hoveniers die graag een totaalpakket ontvangen van een kwekerij die meedenkt. Naast dat u bij ons terecht kunt voor een erg breed assortiment, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en zorgen we altijd voor een snelle levering. Dan kunt u meteen aan de slag!

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over ons assortiment? Of bent u benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van inkoop van bloemen en planten voor uw groenvoorziening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 593 12 44. Wij vertellen u er graag meer over!

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op