Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Planten kwekerijen bloemen

Planten kwekerijen bloemen

Op zoek naar planten kwekerijen die ook bloemen kweken en verkopen? Dan bent u bij Handelskwekerij Snoeren aan het juiste adres. Wij zijn namelijk anders dan de gewoonlijke kwekerij. Waar andere kwekerijen vaak een beperkt aanbod hebben, kunt u bij ons elke soort beplanting bestellen. Wij streven er namelijk altijd naar om een totaalpakket te leveren.

Alles in één: planten kwekerijen die ook bloemen kweken en verkopen

Wij weten dat het erg prettig is om alles in één keer geregeld te hebben. Daarom leveren wij altijd een totaalpakket. Zo zijn wij één van de weinige planten kwekerijen die ook bloemen kweken en verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten bomen, zoals parkbomen of laanbomen, maar kunt u ook terecht voor sierheesters en zelfs rozen. We zijn er voor grootgroenvoorzieners, tuincentra, gemeenten en hoveniers en bieden altijd een oplossing op maat.

Advies en levering

Wij zijn één van de weinige planten kwekerijen die ook bloemen kweken en verkopen, en ook nog eens advies geven. U kunt bij ons dus terecht voor advies op maat op het gebied van groenvoorziening en beplanting. Daarnaast zorgen wij altijd voor een snelle levering; onder de condities en voorwaarden die gesteld zijn door het HBN (Handelsvoorwaarden Boomkwekerij Nederland). Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op