Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Boomkwekerij Brabant

Boomkwekerij Brabant

Handelskwekerij Snoeren is dé boomkwekerij in Brabant die u kan voorzien van een totaalpakket. Bij ons heeft u alles in één keer. Naar wat voor beplanting u ook op zoek bent, wij kunnen het voor u regelen. Wij zijn er voor grootgroenvoorzieners en hoveniers die graag alles bij dezelfde betrouwbare partij regelen. Daarnaast adviseren wij u ook graag over de beste beplanting voor uw project en de beste manier van verzorging en onderhoud.

Boomkwekerij in Brabant? Handelskwekerij Snoeren!

Wij zijn niet zomaar een boomkwekerij in Brabant, wij zijn een handelskwekerij. Wij zijn er dus speciaal voor bedrijven en organisaties die zich bezig houden met groenvoorzieningen. Wij weten dat de ene groenvoorziening de andere niet is, en daarom bieden wij u altijd een oplossing op maat. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering zit u bij ons dus altijd goed.

Ons ruime assortiment

Wij bieden u, bij onze boomkwekerij in Brabant, een erg ruim assortiment. In tegenstelling tot reguliere kwekerijen, kunt u bij ons terecht voor alle soorten beplantingen; wij zijn niet beperkt tot enkele soorten. U kunt bij ons onder andere terecht voor klimplanten en vaste planten, parkbomen en laanbomen, maar ook voor bijvoorbeeld rozen. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op