Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Boomkwekerij Breda omgeving

Boomkwekerij Breda omgeving

Dé boomkwekerij in Breda en omgeving is natuurlijk Handelskwekerij Snoeren. Hier kunt u als grootgroenvoorziener of hovenier namelijk terecht voor een totaalpakket op het gebied van beplanting. U heeft bij ons namelijk ruime keuze uit alle soorten beplanting en wij kunnen zelfs ons assortiment op uw wensen aanpassen. Hierin onderscheiden wij ons van andere kwekerijen die vaak maar een beperkt aanbod hebben. Bij ons bent u in één keer klaar!

Snelle levering door onze boomkwekerij in Breda en omgeving

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een totaalpakket op het gebied van beplanting, zorgen wij ook altijd voor een snelle levering. Dit doen we dan ook volgens de gestelde verkoopvoorwaarden van de Handelsvoorwaarden Boomkwekerij Nederland (HBN). U bent bij ons dus niet alleen verzekerd van een snelle levering, maar ook van een veilige levering. Ook kunnen we u voorzien van advies en een oplossing op maat. Elke groenvoorziening is anders; dat weten wij maar al te goed. We zorgen er graag samen voor dat uw doel bereikt wordt.

Ons assortiment

U kunt bij onze boomkwekerij in de omgeving van Breda terecht voor een erg breed assortiment. Denk aan parkbomen en laanbomen, maar ook aan rozen, vaste planten, klimplanten en bodembedekkers. Natuurlijk allemaal van de beste kwaliteit. Heeft u nog vragen over onze boomkwekerij in de omgeving van Breda? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op