Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Boomkwekerij Breda

Boomkwekerij Breda

Op zoek naar een boomkwekerij in Breda die u een totaalpakket op het gebied van beplanting kan bieden? Dan bent u op zoek naar Handelskwekerij Snoeren. Onze bedrijfsnaam zegt het al; wij zijn anders dan normale kwekerijen. Wij zijn een handelskwekerij, wat betekent dat we totaalpakketten op het gebied van beplanting leveren aan bedrijven en organisaties zoals grootgroenvoorzieners, hoveniers, gemeenten en tuincentra.

Boomkwekerij in Breda: voor alle soorten beplanting

U vindt onze boomkwekerij in Terheijden, nabij Breda. Wij zijn niet zomaar een boomkwekerij, wij onderscheiden ons namelijk van andere kwekerijen. Hoe we dat doen? Waar u bij een gewone kwekerij een beperkt aanbod vindt, kunt u bij ons terecht voor echt alle soorten beplanting! Daarnaast adviseren wij u graag over de juiste soorten beplanting voor uw groenvoorziening. Ook zorgen we voor een snelle levering; wij begrijpen dat u alles zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Levering van onze beplanting gebeurt alleen onder de condities en verkoopvoorwaarden van Handelsvoorwaarden Boomkwekerij Nederland (HBN). Zo bent u zeker van de beste kwaliteit.

Meer weten? Neem contact op!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze boomkwekerij nabij Breda? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook kunt u telefonisch een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw groenvoorziening te bespreken. Dit kunt u doen door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op