Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Boomkwekerij Etten-Leur

Boomkwekerij Etten-Leur

Op zoek naar een betrouwbare boomkwekerij in de omgeving van Etten-Leur? Handelskwekerij Snoeren is een echt familiebedrijf dat jarenlange ervaring en kennis met zich meedraagt. Wij streven er altijd naar om een totaalpakket te leveren voor bijvoorbeeld hoveniers, tuincentra, gemeenten en grootgroenvoorzieners. Wij zijn anders dan gewone kwekerijen, wij zijn er speciaal voor de handel. Eén van onze sterke punten is dan ook dat wij een groot deel van ons aanbod erg snel en in korte tijd kunnen leveren. En dat is wel zo prettig.

Handelskwekerij Snoeren: niet zomaar een boomkwekerij in de omgeving van Etten-Leur

U vindt onze boomkwekerij in Terheijden, nabij Etten-Leur. Wij zijn niet zomaar een kwekerij. Naast dat we altijd een totaalpakket leveren, bieden we ook altijd oplossingen op maat. Wij weten namelijk dat elke groenvoorziening anders is en dat elk doel hiervan anders is. Wij bieden daarom ook altijd een erg breed assortiment. Op het gebied van bomen bieden wij u onder andere laanbomen en parkbomen. Daarnaast hebben we ook klimplanten, bosplantsoen, vaste planten, bodembedekkers, sierheesters en rozen.

Onze levering

Wij zorgen altijd voor een zo snel mogelijke levering, zodat u op schema kunt blijven. Daarnaast leveren wij uitsluitend onder de verkoopvoorwaarden van Handelsvoorwaarden Boomkwekerij Nederland (HBN). Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Meer weten over onze levering of wilt u eens langs komen in onze boomkwekerij in de omgeving van Etten-Leur? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op