Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Boomkwekerij Prinsenbeek

Boomkwekerij Prinsenbeek

Op zoek naar een boomkwekerij in de omgeving van Prinsenbeek die u kan voorzien in verschillende soorten beplanting? Dan gaat u niet naar een standaardkwekerij; u gaat naar Handelskwekerij Snoeren. Zoals onze bedrijfsnaam al zegt, zijn wij een handelskwekerij. Dit betekent dat wij alles leveren voor de handel; denk aan hoveniers, tuincentra, grootgroenvoorzieners en gemeenten. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket van de beste kwaliteit waarbij u kunt vertrouwen op een snelle levering.

Handelskwekerij Snoeren: dé boomkwekerij in de omgeving van Prinsenbeek

U vindt onze boomkwekerij in Terheijden, nabij Prinsenbeek. U kunt hier terecht voor alle soorten beplanting, ook voor bomen. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale parkbomen die verkrijgbaar is in verschillende vormen, stamhoogtes en diktes. Deze kunnen we zowel met draadkluit als met blote wortel leveren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor laanbomen. Laanbomen zijn erg geschikt voor langs de weg; het maakt het straatbeeld compleet.

Ons volledige assortiment

Zoals eerder al gezegd, zijn wij niet zomaar een bomenkwekerij in de omgeving van Prinsenbeek. U kunt bij ons alle soorten beplanting bestellen. Denk hierbij niet alleen aan de bovengenoemde laanbomen en parkbomen, maar ook aan rozen, sierheesters, bosplantsoen, klimplanten, vaste planten en bodembedekkers. Benieuwd naar ons gehele assortiment of naar de mogelijkheden bij onze boomkwekerij nabij Prinsenbeek? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op