Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Boomkwekerij Roosendaal

Boomkwekerij Roosendaal

Bij Handelskwekerij Snoeren, een boomkwekerij nabij Roosendaal, kunt u terecht voor een exclusief breed aanbod aan verschillende soorten beplanting. Wij leveren namelijk altijd een totaalpakket; natuurlijk met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wij leveren onze beplantingen aan grootgroenvoorzieners, tuincentra, hoveniers, gemeenten en andere organisaties en instanties.

Advies op maat van dé boomkwekerij nabij Roosendaal

Onze boomkwekerij is gevestigd in Terheijden, op enkele kilometers van Roosendaal. Waarom u bij ons uw beplanting moet aankopen? Wij onderscheiden ons van andere kwekerijen doordat u bij ons geen beperkt aanbod vindt. U kunt bij ons alle soorten beplanting aanschaffen. Daarnaast geven we u graag advies. Omdat wij weten dat elke groenvoorziening anders is, zorgen wij voor een oplossing op maat. Ook zorgen wij voor een snelle levering, zodat u snel aan de slag kunt.  Deze levering gebeurt overigens volledig volgens de verkoopvoorwaarden van Handelsvoorwaarden Boomkwekerij Nederland (HBN). Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een veilige levering.

Een offerte of meer informatie aanvragen

Wilt u meer weten over alles wat u kunt aanschaffen bij onze boomkwekerij nabij Roosendaal? Dan kunt u online gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kunt u ook direct doen door telefonisch contact met ons op te nemen. Bel dan naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op