Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Boomkwekerij West-Vlaanderen

Boomkwekerij West-Vlaanderen

Op zoek naar een boomkwekerij in de omgeving van West-Vlaanderen die u kan voorzien van een totaalpakket? Neem dan eens contact op met Handelskwekerij Snoeren. Wij zijn namelijk niet zomaar een boomkwekerij, wij zijn een handelskwekerij. Dat betekent dat we hoveniers en grootgroenvoorzieners kunnen voorzien van alle soorten beplanting die gewenst is. Wij zorgen daarnaast altijd voor een snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Handelskwekerij Snoeren: dé boomkwekerij in de omgeving van West-Vlaanderen

Wij zijn een erg complete boomkwekerij, net over de Nederlandse grens, nabij West-Vlaanderen. Wij bieden u een erg breed assortiment met verschillende soorten bomen, planten en bloemen. Dit assortiment is erg flexibel en kunnen we op uw wens aanpassen. Wij bieden dan ook altijd een oplossing op maat; wij weten dat elke groenvoorziening anders is. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket. Bij ons bent u dus in één keer klaar voor uw gehele groenvoorziening.

Ons ruime assortiment

Bij onze boomkwekerij in Terheijden, nabij West-Vlaanderen, vindt u niet alleen verschillende soorten bomen zoals laanbomen en parkbomen, maar ook klimplanten en vaste planten, sierheesters, roze, bosplantsoen en bodembedekkers. Wij vertellen u er graag meer over. Neem om de mogelijkheden te bespreken contact met ons op door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op