Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Kwekerij Breda

Kwekerij Breda

Handelskwekerij Snoeren: niet zomaar een kwekerij in de omgeving van Breda. Wij onderscheiden ons namelijk duidelijk van andere kwekerijen. Waar andere kwekerijen vaak een beperkt aanbod hebben, leveren wij een totaalpakket. Wij zijn er namelijk voor gemeenten, tuincentra, grootgroenvoorzieners en hoveniers waarvoor het handig om alles in één keer te hebben. Wij hebben dan ook geen beperkt aanbod; u kunt bij ons terecht voor alle soorten beplantingen!

Kwekerij nabij Breda voor alle soorten beplantingen

Dus bent u op zoek naar een kwekerij nabij Breda waarbij u in één keer klaar bent, en ruime keuze hebt uit diverse soorten beplantingen? Dan slaagt u sowieso bij Handelskwekerij Snoeren. U vindt ons kwekerij in de omgeving van Breda, namelijk in Terheijden. Hier kunt u terecht voor verschillende soorten beplantingen, van bomen tot bloemen:

  • Parkbomen: leverbaar met blote wortel of draadkluit
  • Laanbomen: erg geschikt ter verbetering van het straatbeeld
  • Bodembedekkers: voor het beplanten van perken
  • Rozen: verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onder andere sierheesters, vaste planten, klimplanten en bosplantsoen. Echter zijn wij ook in staat om ons assortiment aan te passen op uw wensen. Voor meer informatie over onze kwekerij nabij Breda kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op