Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Kwekerij Terheijden

Kwekerij Terheijden

Handelskwekerij Snoeren is niet zomaar een kwekerij in Terheijden. Wij leveren altijd een totaalpakket voor tuincentra, hoveniers, grootgroenvoorzieners en gemeenten. Waar gewone kwekers maar een aantal producten hebben, kunnen wij een groot aantal groenproducten leveren in een zeer korte tijd. Wij zijn een echt familiebedrijf en voeren onze ambacht met veel passie uit. Jarenlange kennis en ervaring wordt doorgegeven en zo zorgen wij voor de beste kwaliteit en service.

Handelskwekerij Snoeren: dé kwekerij in de omgeving van Terheijden

Bij onze kwekerij in de omgeving van Terheijden kunt u terecht voor een totaalpakket op het gebied van groenlevering. Wij bieden altijd oplossingen op maat; elke groenvoorziening is natuurlijk anders. We hebben dan ook een erg breed assortiment met daarin onder andere:

  • Klimplanten: erg makkelijk in onderhoud
  • Vaste planten: in pot geleverd
  • Bosplantsoen: met blote wortel geleverd
  • Bodembedekkers: ideaal voor het beplanten van perken
  • Rozen: verschillende soorten in verschillende kwaliteiten

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor sierheesters, parkbomen en laanbomen. Wij adviseren u daarnaast ook graag over de juiste planten en bomen voor uw groenvoorziening.

24 uurs service

Wij bieden 24 uur per dag service. Wilt u meer weten over onze kwekerij in de omgeving van Terheijden of wilt u graag eens onze kwekerij komen bekijken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op