Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Stamrozen kwekerij

Stamrozen kwekerij

Een stamrozen kwekerij die altijd zorgt voor de beste kwaliteit en een snelle levering. Daar bent u naar op zoek. U bent dus op zoek naar Handelskwekerij Snoeren. Wij zijn namelijk niet zomaar een kwekerij; wij zijn een handelskwekerij speciaal voor grootgroenvoorzieners en hoveniers, die graag bij één adres klaar zijn voor de inkoop van hun bloemen en planten. Wij leveren namelijk altijd een totaalpakket en kunnen ons ruime assortiment aanpassen op uw wensen.

Stamrozen kwekerij met rozen van de beste kwaliteit

Wilt u graag stamrozen in uw groenvoorziening plaatsen, dan gaat u op zoek naar een stamrozen kwekerij die altijd de beste kwaliteit levert. Daarom moet u bij Handelskwekerij Snoeren zijn. U kunt bij ons niet alleen terecht voor stamrozen, maar ook voor minirozen, parkrozen, hybride thee rozen, klimrozen en rozen op eigen wortel. We leveren onze rozen meestal in pot en zorgen altijd voor een snelle levering zodat u direct aan de slag kunt.

Ons verdere assortiment

Naast dat u in onze kwekerij terecht kunt voor stamrozen, kunt u bij ons terecht voor nog veel meer planten, bloemen en bomen. Denk aan klimplanten en vaste planten, bodembedekkers, sierheesters, bosplantsoen en laan- en parkbomen. Bij ons bent u in één keer klaar voor uw gehele groenvoorziening! Meer weten of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op