Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Vaste plantenkwekerij Brabant

Vaste plantenkwekerij Brabant

Handelskwekerij Snoeren is niet alleen een vaste plantenkwekerij in Brabant. Wij bieden namelijk een totaalpakket. U kunt bij ons terecht voor alle soorten beplanting die u maar nodig heeft. Wij streven er altijd naar om u een oplossing op maat te bieden en kunnen u altijd adviseren over het juiste gebruik van onze beplantingen en de verzorging en het onderhoud ervan.

Handelskwekerij Snoeren: meer dan alleen een vaste plantenkwekerij in Brabant

Wij doen meer dan alleen vaste planten kweken. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor laanbomen, parkbomen, sierheesters, rozen, bodembedekkers, bosplanten en klimplanten. Wij zijn dus meer dan alleen een vaste plantenkwekerij in Brabant. Maar als het gaat om het kweken van vaste planten, dan bent u bij ons wel aan het juiste adres. Wij leveren de vaste planten, maar ook varens en grassen, meestal in pot en transporteren deze vaak in kratten. De vaste planten kunnen wij het gehele jaar door leveren.

24 uur per dag service

Wij kunnen vervolgens, als vaste plantenkwekerij in Brabant, 24 uur per dag uw beplanting leveren. Vaak ook het gehele jaar door. Wilt u meer weten over onze beplantingen of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op