Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit

Uitstekende kennis

Home » Kwekerij » Vasteplantenkwekers

Vasteplantenkwekers

De vasteplantenkwekers van Handelskwekerij Snoeren zorgen altijd voor de beste kwaliteit vaste planten. Wij zijn namelijk niet zomaar een handelskwekerij. Wij onderscheiden ons van andere kwekerijen door groen te kweken speciaal voor de handel. Wij zijn er speciaal voor hoveniers, gemeenten, grootgroenvoorzieners en tuincentra en leveren altijd een totaalpakket. Bij ons bent u daarnaast altijd verzekerd van de beste kwaliteit, of het nu gaat om vaste planten of om laanbomen.

Handelskwekerij Snoeren: echte vasteplantenkwekers

Waar normale vasteplantenkwekers maar een beperkt aanbod aan groen hebben, kunnen wij alle soorten groenproducten leveren. En dat in een erg korte tijd. Wij leveren niet alleen verschillende soorten beplanting, maar we adviseren u er ook graag over. Wij weten namelijk dat elke groenvoorziening anders is en bieden daarom altijd een oplossing op maat. Heeft u vaste planten nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onze vaste planten, grassen en varens gewoonlijk in een pot. Gaat het om grote aantallen, dan verzorgen we het transport altijd in kratten. Het is het hele jaar mogelijk om vaste planten bij ons te bestellen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze vasteplantenkwekers of ons gehele assortiment? Neem dan eens contact met ons op. U kunt ook een offerte aanvragen of langskomen op onze boomkwekerij; wij leiden u graag rond. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar 076 593 12 44.

Ons assortiment

Heeft u interesse in onze producten?
Bekijk hier het huidige assortiment!

Neem contact op